Oud leerlinge ‘Het Koggeschip’ doneert keyboard

Medemblik – Oud leerlinge Carla van ‘het Koggeschip’ heeft vanmiddag een nieuw keyboard geschonken aan haar oude basisschool ‘het Koggeschip’ .  Directeur Derk Bolt nam het keyboard met veel plezier in ontvangst en liet duidelijk blijken zeer gelukkig te zijn met de donatie.

De juf van groep zes Juf Gea mocht als eerste het keyboard tonen aan de leerlingen van groep zes die het kado met veel gejuich verwelkomden, waarna een leerlinge van deze groep haar kunsten mocht vertonen op het keyboard.  Het keyboard zal een mooie plek krijgen op school en regelmatig worden gebruikt .

[wppa type=”slideonlyf” album=”39″][/wppa]

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.