Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Niet alleen Normaal maar ook Mid Woodstock in Midwoud

Midwoud – Op 31 mei a.s, op de vooravond van het optreden van Normaal in Midwoud herleven oude tijden tijdens Mid Woodstock. Een aantal enthousiaste muziekliefhebbers organiseert op deze avond een festival waar maarliefst 7, voornamelijk beginnende, bands hedendaagse maar zeker ook oude pop/rock songs ten gehoren zullen brengen. Het spektakel begint om 19.00 uur en de entree is gratis!!

Op 1 juni komt Normaal weer naar Midwoud. Op de avond ervoor, op 31 mei,  vindt er in de Normaal tent een nieuw evenement plaats. Enkele muzikanten vonden het tijd voor een nieuw festival,  MID WOODSTOCK, one night of peace and music. Maar liefst zeven bands uit Midwoud en omstreken zullen hun best doen om er een geweldig feest van te maken.

U kunt deze avond gratis en voor niets luisteren naar: Fu Fighters ( Medemblik), Bad Honey (Heerhugowaard), Simba en de moordenaars (Midwoud), In case of silence (Hoorn), Fireproof (Midwoud), Goldy Lock Zone (Hoorn) en No Excuse (Venhuizen).

Voor meer informatie kunt u ook de facebookpagina van Mid Woodstock bezoeken. De organisatie hoopt op een geweldige opkomst. Zij doen in ieder geval hun uiterste best om er een onvergetelijke avond van te maken.

Bron: West-friesland op zondag

Reageren via facebook