16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 08:28
Medemblik Actueel.

Het eerste Lifestyle Event in West-Friesland

West-Friesland – 9 juni a.s. vindt de eerste editie van het Lifestyle Event Hoorn plaats. 15 West-Friese Topondernemers presenteren zich deze dag met de mooiste, nieuwste, slimste, lekkerste en beste producten voor een heerlijke zomer. En dit alles onder één dak. Het Lifestyle Event vindt plaats bij Toyota Botman in Zwaag van 11:00 tot 17:00 uur en is gratis toegankelijk!

Op meer dan 2.000 m2 wordt u tijdens het Lifestyle Event Hoorn getrakteerd op heerlijke proeverijen, trendy modeshows, tientallen gepassioneerde presentaties, persoonlijke verhalen en interessante ontdekkingen. Daarnaast kunt u ook nog eens kans maken op € 750,– aan waardebonnen.

Deelnemers aan het Lifestyle Event Hoorn zijn:

 •  Bakkerij Raat
 • Dirk de Wit Mode
 • EP Beerepoot,
 • Groot Schoenmode
 • Hélène de Bruijn Fotografie
 • Kap- en Schoonheidssalon Houtenbos
 • Kookstudio LekkerKoken.nu
 • Natuurvlees.nl
 • Osinga Optiek
 • Ruitersport van der Kroon
 • Slijterij ‘t Fust
 • Sport- en Fysiotherapiecentrum Mobilito
 • Toyota Botman
 • VakantieXperts West-Friesland
 • Van Vliet Tweewielers

Prikkelende zintuigen

De werkplaats van Toyota Botman wordt omgetoverd tot een plek waar uw zintuigen worden geprikkeld: een workshop tapas maken en informatie over het goed bereiden van een lekkere biefstuk, proeven van zomerse Spaanse wijnen en overheerlijke sandwiches.

Beleven en ervaren

In de showroom treedt u binnen in het belevingstijdperk: hybride auto’s, elektrische fietsen, super vakantiebestemmingen en de nieuwste TV-technieken: O-led en de 4 K technologie. Op de eerste verdieping kunt u zichzelf verwennen met de nieuwste modetrends, haaradvies, huidanalyses, uw schoenen naar eigen ontwerp laten maken, een prachtige zonnebril uitzoeken en vervolgens een fotoshoot regelen. Daarnaast kunt u informatie vinden om uzelf en uw huisdieren in topconditie te krijgen.

Iedereen kan het meebeleven op zondag 9 juni bij Toyota Botman bij de eerste editie van het Lifestyle Event. Een dag vol Zomerse Inspiratie. Meer informatie en het programma vindt u op de site: www.LifeStyleEventHoorn.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?