6 C
Medemblik
27 november 2020 04:35
Medemblik Actueel.

Westfriese Bibliotheken delen 1200e Boekstartkoffertje uit

West-Friesland|Ingezonden bericht – Op woensdag 22 mei is het 1200e Boekstartkoffertje door de Westfriese Bibliotheken uitgereikt aan Rafael Aker uit Hoogkarspel.
BoekStart!
Voorlezen aan baby’s, kan dat? Begrijpen ze dan al verhaaltjes? En kunnen ze al naar plaatjes kijken? Het antwoord op al deze vragen is: ja! Baby’s kunnen meer dan u denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen, versjes te leren, verhaaltjes te vertellen en ernaar te luisteren. Dit is goed voor het contact met uw baby en voor zijn of haar taalontwikkeling. Kinderen die al vroeg in aanraking komen met boeken hebben hier later profijt van op school. Daar hebben ze hun hele leven plezier van!
In samenwerking met een aantal West-Friese gemeentes en consultatiebureaus bieden wij de ouders van alle pasgeboren baby’s in de deelnemende gemeentes (Opmeer, Drechterland, Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik & Koggenland) een gratis Boekstart-koffertje aan. In het Boekstart-koffertje zit onder andere een knisperboekje, een liedjesboek met cd en een uitgebreid informatiepakket over lezen met baby’s en peuters. Nog geen BoekStartouder? Ga dan snel naar uw bibliotheekvestiging en vraag naar meer informatie.

Reageren via facebook