14.7 C
Medemblik
9 juli 2020 04:27
Medemblik Actueel.

Stop motion filmpjes over de strijd tegen het Water

West-Friesland – Cinema Oostereiland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werken samen met 33 klassen van 19 scholen in West-Friesland om aandacht te vragen voor waterveiligheid.

Na een grondige inhoudelijke voorbereiding op school, een bezoek aan het Westfries Museum in Hoorn en het leren van een echte waterrap door rapper Steven Engel, sloten de kinderen het project af met het maken van een waterstop motion filmpje.

Het resultaat van de opgedane kennis en de creativiteit van de kinderen van groep 7 en 8 is hier te bewonderen. Vanaf 28 mei kunt u hier als publieksjury stemmen voor een top drie uit tien genomineerde filmpjes. Op 21 juni maken we de winnaar bekend.

[youtube id=”gNQyyklRbBY” width=”100%” height=”480″]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?