8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:45
Medemblik Actueel.

Medemblik op ‘Lekker weg in eigen land’ van RTL4

Medemblik – Je hoeft niet weg uit Nederland voor een geweldig uitstapje of een heerlijke vakantie. Steeds meer Nederlanders ontdekken dat er veel in eigen land te beleven valt. RTL4 speelt hierop in met een nieuw, dertiendelig tv-programma ‘Lekker weg in eigen land’.

De gemeente Medemblik komt twee keer voor in de reeks: op 25 mei om 11.00 uur wordt het achterland belicht en op 15 juni de stad Medemblik. De volgende dag wordt de uitzending herhaald.

‘Medemblik, meer dan water’
De uitzendingen zijn onderdeel van de marketingcampagne ‘Medemblik, meer dan water’. Daarin laten we zien hoe aantrekkelijk onze gemeente is voor een dagje uit of voor een langer verblijf. De campagne van de gemeente Medemblik is deze maand van start gegaan.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?