Schetsontwerp 30km-zone Zwaagdijk-West op infoavond 29 mei

Zwaagdijk-West – Het schetsontwerp voor een 30 km-zone voor de Zwaagdijk in Zwaagdijk-West wordt besproken tijdens een informatieavond voor bewoners en ondernemers op woensdag 29 mei in Dorpshuis De Wildebras, Balkweiterhoek 56, Zwaagdijk-West. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, einde 21.00 uur.

De 30 km-zone komt voort uit het Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan (GVVP). Twee van de maatregelen betreffen het instellen van een 30 km-zone op de Zwaagdijk-West en herinrichting van de openbare ruimte voor de basisschool aan de Zwaagdijk. Samen met de bewoners en ondernemers zijn de knelpunten en mogelijke oplossingen in beeld gebracht. Aan de hand daarvan is het schetsontwerp opgesteld. Kunt u niet komen en wilt u wel het schetsontwerp zien? Het staat donderdag 30 mei op www.medemblik.nl. Met vragen kunt u terecht bij Krista Boon via krista.boon@medemblik.nl of telefoon (0229) 85 60 00.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.