14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 23:34
Medemblik Actueel.

Rotary Medemblik schenkt het Inloophuis 900 euro

Medemblik – De Rotary club van Medemblik heeft besloten om een bedrag van 900 euro te schenken aan het Inloophuis Medemblik aan de Oosterhaven. Het Inloophuis is zeer blij met deze schenking en zijn de mensen van de Rotary Medemblik dan ook zeer dankbaar.

inlooophuis-vierkant.trans2_Het inloophuis Medemblik en omstreken is een initiatief van de Stichting Diagnose Kanker. Deze ANBI stichting is officieel opgericht door Tom en Tonia van der Wal in 2000 nadat Tom zelf geconfronteerd werd met een uitzaaiing van een melanoom in 1998. Tom besloot via het internet verslag te doen over zijn ziekte voor zijn familie en vrienden.

Dit verhaal op de website van  Diagnose kanker werd echter ook gevonden door lotgenoten en in 2000 startte de stichting met diversen mailgroepen waarin momenteel ruim 780.000 berichten staan. Ook het forum werd een succes met meer dan 20.000 berichten en meer dan 5000 leden.

Reageren via facebook