11.9 C
Medemblik
27 mei 2020 06:39
Medemblik Actueel.

Raad Medemblik vergadert over voorstellen uit kerntakendiscussie

Medemblik Op dinsdag 28 mei vergadert de gemeenteraad van Medemblik van 19.30 tot 20.30 uur in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum. De raadsleden geven dan richting aan de voorstellen uit de kerntakendiscussie. De openbare vergadering is ook thuis rechtstreeks te volgen. Stem daarvoor af op kanaal MIX724 Televisie (via kanaal 31 van Ziggo) of kijk op www.medemblik.nl: over de gemeente> Gemeenteraad.

Het resultaat van de bijeenkomst betrekt het college bij de kadernota waarin het college een visie geeft over het te voeren financieel beleid voor 2014. Meningsvormend worden de voorstellen besproken tijdens de raadsbrede commissie van 27 juni. Het is de opzet dat de gemeenteraad op 4 juli een besluit neemt.

Reageren via facebook