19.4 C
Medemblik
14 augustus 2020 07:49
Medemblik Actueel.

De Multiple Sclerose Vereniging Nederland voorlichtingsavond in het Westfriesgasthuis

West-Friesland|Ingezonden bericht – De Multiple Sclerose Vereniging Nederland organiseert in samenwerking met het MS-centrum van het Westfriesgasthuis een voorlichtingsavond voor MS-patiënten dinsdag 4 juni aanstaande. 

Deze avond staan onder meer problemen met het geheugen centraal. Ook wordt dr. Judith Eikelenboom voorgesteld; zij werkt sinds mei 2013 als neuroloog in het Westfriesgasthuis en is ook betrokken bij het MS-centrum.

Verder komen nieuwe inzichten en ontwikkelingen zoals ‘new kids on the block’ wat betreft medicatie aan bod. De avond begint 19.00 uur met koffie en thee en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden kan via wfg.nl/msavond of bellen via 0229-257613.

Deelname aan de voorlichting is kosteloos. Parkeren in de parkeergarage kost 2,40 euro, maar parkeren op het transferium is gratis.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?