Medemblik Actueel.

Activiteitencentrum Woudrust: Lezing kleurenblind denken

Oostwoud|Ingezonden bericht  – Vanavond wordt in Activiteitencentrum Woudrust te Oostwoud een lezing gehouden over kleurenblind denken.  Tijdens de lezing wordt ingegaan op hóe het brein denkt in plaats van wát het brein bedenkt.

Ook wordt uitleg gegeven over de wijze waarop het brein de tijd ervaart en de grote invloed daarvan op het leven. Het belang om helder waar te nemen staat in ‘Kleurenblind denken’ voorop en niet het aangeleerde normen- en waardestelsel. Uiteraard worden de verschillende meningen wel met respect behandeld.

Door inzicht in de werking van het denken treedt automatisch een verandering bij mensen op. En wanneer het bewustzijn een verandering ondergaat, heeft dat ook invloed op de omgeving. Een revolutie in het denken kan dan ook een hele andere kleur geven aan de huidige maatschappij.

Toegangsprijs € 5,-. Aanmelden: Evelyn Mulder, e-mail: kleurenblinddenken@hotmail.com of tel. 06-13551944.

Reageren via facebook