13 C
Medemblik
27 september 2020 01:59
Medemblik Actueel.

Topvoetballers ALC F1 kampioen

Abbekerk|Ingezonden  – De kanjers van ALC F1 hebben het waar gemaakt, ze zijn kampioen. De topvoetballers o.l.v. Erwin Philippo wonnen hun negende wedstrijd op rij en daarmee konden ze niet meer worden ingehaald.

Het publiek, in groten getale gekomen met spandoeken, luchthoorns, toeters en andere lawaaimakers, kon met eigen ogen zien dat dit team overloopt van talenten. Toen na een nerveus begin de eerste goal viel was het hek van de dam. Met prachtig opgezette aanvallen denderde ALC als een geoliede machine over tegenstander Spirit. Wat een show voerde de ‘Erwin-brigade’ op.
Na afloop ontvingen de kampioenen uit handen van de trotse jeugdvoorzitter een prachtige kampioensmedaille en tevens de kampioenswisselbeker. De spelers mogen de beker om de beurt een paar dagen mee naar huis. Daarna werden de helden op de platte kar gehesen om als ware gladiatoren een ereronde door het dorp te maken. Dat werd een groot feest.
De club feliciteert het team van harte met het kampioenschap. Wees trots op deze topprestatie. ALC tre

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?