13 C
Medemblik
27 september 2020 01:37
Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 gaat voor behoud 4e klasse via nacompetie

Medemblik – Het eerste team van FC Medemblik heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en om te kunnen blijven voetballen in de 4e klasse zal er vandaag gewonnen moeten worden van Victoria O in Obdam.

Trainer Fred Breg gaat met een uitgebreide selectie richting Obdam om te zorgen dat het sterkste team op het veld komt te staan.Op voorhand is bepaald dat de nummer 13 uit de 4e klasse B (FC Medemblik) moet spelen tegen de 2e periodekampioen uit de 5eklasse A en de 3e periodekampioen uit de 5e klasse B. Dit zijn geworden Wiron en Victoria O.

FC Medemblik begint op 2e pinksterdag 20 mei met een uitwedstrijd tegen Victoria. Als FC Medemblik deze wedstrijd verliest speelthet op zondag 26 mei thuis tegen Wiron. Eindigd de wedstrijd tegen Victoria O. in een gelijkspel of winst voor FC Medemblik, danspelen eerst in Den Oever Victoria O. en Wiron tegen elkaar. De laatste wedstrijddag is op zondag 2 juni.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?