Medemblik Actueel.

De Westfriese Tuinfair 2013

Midwoud – Tijdens het pinksterweekend 19 en 20 mei staat Landgoed de Knap in Midwoud weer volop in het teken van het buitenleven, interieur, koken, kunst, muziek, theater en vrijetijdsbesteding.

Het 4 hectare grootte landgoed met de unieke boomgaard en de grote weilanden is een prachtig decor, waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis, tuin en lekker leven! Tijdens de drie mooie pinksterdagen kunt u het gevoel van sfeer en ruimte proeven en vooral veel inspiratie opdoen.

Geniet, ontspan en laat u verrassen!

Speciaal voor de dertiende editie van de Westfriese Tuinfair komt er een groot Hongaars orkest uit Csepreg naar Midwoud en laat o.a. bigband Miss Jones uitgebreid van zich horen. De muzikale intermezzo’s worden afgewisseld met prachtig openluchttheater van Close-act en clownerie en improvisatietheater van Verhip. Tussendoor kunt u neerstrijken op een strobaal in het tuinpaviljoen, dat is ontworpen door Jean Berkhout, of nostalgisch dagdromen bij de klassieke auto’s van de oldtimerclub HAV. In de buxustuin exposeert kunstenares Lenie van der Laan met keramiek.

Kinderen

Voor kinderen is er ook veel te beleven. Naast de demonstraties mountainbiking kunnen ze zelf ook het parcours op met een MTB. Er staat nog meer op het programma: o.a. koetje aaien bij Wagyu-boerderij het Koeienhuis, steltlopers, theater, schminken, een clown, de kinderboerderij en nog veel meer.

Aan het goede doel wordt ook gedacht. Met een grote Lavendel-actie steunt u met uw aankopen Kiwanis West-Friesland en UNICEF.

Grondlegger Paul Metselaar ziet de tuinfair met enthousiasme tegemoet. Met de grote groep standhouders en bezoekers en de prachtige entourage wordt het weer een uniek evenement.

De Westfriese Tuinfair, Tripkouw 2 in Midwoud.

  • 19 en 20 mei
  • van 10.00 tot 18.00 uur
  • Toegang voor volwassenen € 5,00 per persoon.
  • Kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Reageren via facebook