Ruzie tussen Dorpsraad Andijk en Stadsraad Medemblik

Medemblik –  Beman de kanonnen, beleger de dijken we staan op punt van een grote oorlog met Andijk… De reden van het wapengekletter is de centrale bibliotheek die B&W van Medemblik in de kern Medemblik wil huisvesten. 

Dit zeer tegen de wens van oa de Dorpsraad Andijk in die vindt dat de centrale bibliotheek daar moet komen waar de meeste mensen naar de bibliotheek gaan, Wervershoof.  De Dorpsraad vind ook dat Wervershoof veel centraler ligt dan Medemblik.

De Stadsraad Medemblik is het hier totaal mee oneens en vind dat de stad zeker geen bevoorrechte positie inneemt na de fusie met Andijk en Wervershoof. Wordt vervolgd. Mocht u ondertussen op de fiets/bromfiets/auto/motor richting Wervershoof/Andijk afreizen… kijk goed uit achter elke boom kan het gevaar schuilen..

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.