Even noteren: Rommelmarkt MFC De Bloesem

Wognum|Ingezonden bericht – Voor het eerst in de geschiedenis van MFC de Bloesem zal er een rommelmarkt worden gehouden! Lekker snuffelen tussen allemaal mooie koopjes. Laat u verassen door het afwisselende aanbod op deze gezellige en knusse rommelmarkt. Ook voor een kopje koffie of thee bent u van harte welkom.

De rommelmarkt wordt gehouden op zondag 26 mei 2013 MFC de Bloesem te Wognum. De deuren zijn voor de bezoekers van 13:00 tot 16:00 geopend. De entree is gratis!

Ook is aan de kinderen gedacht zo kunt u op de  rommelmarkt ook suikerspinnen en popcorn krijgen. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar! Wilt u ook een kraam huren of wilt u meer informatie? www.organisatiebureaulakeman.nl of 06-10 29 48 54

Tot 26 mei!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.