14.9 C
Medemblik
4 juli 2020 06:07
Medemblik Actueel.

BiG Family GiG op 25 mei in Wognum

Wognum – Bigband BiG GiG geeft op 25 mei een concert in zaal Stam in Wognum. Deze keer samen met de Wervershoofse formatie The Family Tree. The Family Tree bestaat uit vier mannen en een vrouw, drie uit één familie, die akoestische muziek en zang laten samensmelten. Pop, blues, soul en a capella wisselen elkaar af.

Muziekstijl en repertoire lopen uiteen van The Bee Gees tot Joan Osborne, Sandy Coast en Alison Kraus. De vijf begeleiden zichzelf met toetsen/hammondorgel, contrabas, gitaar en slagwerk.

BiG GiG staat voor een enthousiaste, volledig bezette bigband met een breed repertoire van swing tot blues en rock. Onder leiding van Martijn Bos werkt de band aan een eigen sound. Voor de pauze is er het optreden van The Family Tree, daarna BiG GiG, met nieuwe nummers, én uiteraard een ‘cross over’ met de zangeres en met de zangers van The Family Tree.

Kaartverkoop
De BiG Family GiG op 25 mei in zaal Stam aan de Raadhuisstraat in Wognum begint om
20.30 uur. Kaarten zijn voor € 12,50 te verkrijgen bij The Read Shop of per e-mail te bestellen bij Pieter Wever, p.wever@quicknet.nl. Wacht niet te lang want op=op!

Reageren via facebook