10.6 C
Medemblik
28 mei 2020 09:35
Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 gaat voor behoud 4e klasse via nacompetie

Medemblik – We kunnen stellen dat onze 1e herenteam een teleurstellend seizoen heeft doorgemaakt.De uiteindelijke voorlaatste plaats (ALCdegradeert rechtstreeks) betekent dat via twee nacompetitiewedstrijden de degradatie naar de 5e klasse moet wordenafgewend. Hoe zit de promotie/degradatieregeling in elkaar en wie worden de tegenstanders?

FC Medemblik speelt nacompetitie tegen 2 periodekampioenen uit de 5e klasse. De teams worden ingedeeld in een poule en erwordt een halve competitie afgewerkt. De nummers 1 en 2 spelen volgend seizoen in de 4e klasse.

Op voorhand is bepaald dat de nummer 13 uit de 4e klasse B (FC Medemblik) moet spelen tegen de 2e periodekampioen uit de 5eklasse A en de 3e periodekampioen uit de 5e klasse B. Dit zijn geworden Wiron en Victoria O.

FC Medemblik begint op 2e pinksterdag 20 mei met een uitwedstrijd tegen Victoria O. Als FC Medemblik deze wedstrijd verliest speelthet op zondag 26 mei thuis tegen Wiron. Eindigd de wedstrijd tegen Victoria O. in een gelijkspel of winst voor FC Medemblik, danspelen eerst in Den Oever Victoria O. en Wiron tegen elkaar. De laatste wedstrijddag is op zondag 2 juni.

Bron: FC Medemblik

Reageren via facebook