Snel handelen medewerkster Smikkelhoek voorkomt erger.

Medemblik – Door snel te handelen wist een medewerkster van snackbar de Smikkelhoek erger te voorkomen. Tijdens schoonmaakwerkzaamheden was vergeten de frituurpan uit te zetten waardoor de achtergebleven olie het kookpunt bereikte en voor zeer veel rook zorgde. 

Door snel te handelen, het uitzetten van de frituurpan, wist de medewerkster erger te voorkomen. De brandweer was ten tijde van de 112-melding net aan het oefenen in Medemblik en Opperdoes en op de kazerne waren ze net klaar met vergaderen en waren zeer snel ter plekke, maar hoefden weinig te doen. Het beluchten van de Smikkelhoek en de pan zekerstellen was voldoende.

De frituurpan zelf moet als verloren worden beschouwd die heeft het niet overleefd.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.