Quirine Melssen in de Bonifaciuskerk

Medemblik – “De Bruiloft der Zeven Zigeuners” is de titel van de nieuwe muzikale vertelling van zangeres/actrice/theatermaakster Quirine Melssen. Gebaseerd op de roman uit 1939 van A. den Doolaard vertelt zij in deze indrukwekkende voorstelling het fascinerende verhaal van fotograaf Branko Markovic: na een aantal mislukte relaties gelooft Branko niet meer in de liefde.

Na vele omzwervingen komt hij Doesjka tegen. Op de avond voor de bruiloft zijn zeven zigeuners uitgenodigd die een muziek spelen die hem laat terugdenken aan al die vrouwen … In het boek van A. den Doolaard is ook een aantal liederen opgenomen.

Tijdens de voorstelling smelten liederen en vertelling samen tot één geheel.  Een indringende voorstelling ! Quirine wordt begeleid door accordeonist Peter van Os en gitarist Willem  Brink.

  • Wanneer: 18 mei 2013
  • Waar: Bonifaciuskerk Medemblik
  • Hoelaat: 20:00 uur
  • Entreé: € 10,-

[youtube id=”Vdrq0S20XDU” width=”100%” height=”480″]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.