Weerbericht maandag 13 mei – Grijs en regenachtig begin

Medemblik – Het is de komende dagen volop wisselvallig met veel bewolking en van tijd tot tijd ook buien. Tussendoor zijn er droge perioden en hier en daar wil de zon ook doorbreken. Gedurende de week wordt het geleidelijk een paar graden warmer.

bewolkt met regelmatig een buiVanochtend is het bewolkt en regenachtig. Vanmiddag wordt het vanuit het westen droger en klaart het wat op. Het wordt 12 graden op de Wadden tot lokaal 15 in het zuidoosten en er staat een matige, aan zee vrij krachtige westenwind.

Later vanavond en vannacht neemt vanuit het westen de bewolking toe en valt er regen. Het koelt vannacht af naar een graad of 7.

Morgen is het wisselend bewolkt en valt er verspreid over de dag wat regen. De meeste kans op zon is weggelegd voor het noordwestelijk kustgebied. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige zuidwestenwind en het wordt gemiddeld 14 graden.

De dagen daarna is het overwegend bewolkt en vallen van tijd tot tijd ook wat buien. Geleidelijk neemt de maximumtemperatuur een paar graden toe en komt weer rond normale waarden te liggen. Of het zo blijft tot in het weekend is nog even afwachten aangezien de onzekerheid dan toeneemt.

Vooruitzichten 13 mei 2013

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.