Slecht weer gooit roet in het eten bij huttendorp Abbekerk

Abbekerk – Wat een knallend einde van huttendorp 2013 moest worden werd voor velen een kleine deceptie. Door de verwachte regen en wind werd het onderdeel ‘slapen in de hutten’ afgelast. De organisatie wilde niet het risico nemen dat kinderen onderkoeld zouden raken door de regen en wind. Alleen groep 8 mocht overnachten in jongerencentrum De Bunker. 

In totaal deden er ruim 240 kinderen mee aan de 2013 editie van Huttendorp. Op het terrein waar het feest werd gehouden stonden oa: een klimpiramide en een hindernisbaan en voor de inwendige jeugd ook een popcornmachine die gezien de hoeveelheid kinderen die daar omheen stonden razend populair was.

Foto’s van Huttendorp 2013 vind u op de website van Kinder Spel & Bouw

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.