Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Open avond NLP (gratis) in MED in Medemblik

Medemblik|Ingezonden bericht – Hoe vaak gebeurt het niet dat we onze manier van reageren, onze gewoontes of emoties willen veranderen en dat we toch weer vervallen in oude patronen? Denk aan de manier waarop je reageert op collega’s, of zij op jou, hoe je omgaat met stress en werkdruk of conflicten op de werkvloer. En hoe vaak doen we juist de dingen die we niet willen, terwijl we de dingen die we juist wel willen laten? Zou je willen weten hoe het jou gaat lukken om jouw doel nu WEL te laten lukken?

Dat kan met NLP!
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en bestaat uit een reeks technieken en modellen die je helpen om jezelf te veranderen. Deze intensieve training maakt je bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je leert hoe je de vicieuze cirkel doorbreekt en hoe je realistische doelen stelt. Je komt erachter wie je bent, wat je wilt en hoe je dit bereikt.

Met NLP stippel je een route uit naar effectieve communicatie, opbouwend denken en goed omgaan met stress. NLP wordt met succes toegepast in het onderwijs en het bedrijfsleven, in trainingen en bij coaching, om mensen te leren hoe ze zelf veranderingen kunnen bewerkstelligen.

Kom naar de gratis avondworkshop NLP!

  • Op do 16 mei, wo 26 juni of di 27 augustus 2013
  • In de MED eten en drinken
  • Vooroever 2, 1671 SG Medemblik
  • Vanaf 19.45 binnenkomst, start 20.00 uur
  • Inschrijven via info@kerntc.nl
  • Meer informatie www.kerntc.nl

 

Reageren via facebook