New Adventures na 25 jaar weer bij Sarto Andijk!

Andijk – In 1978 richten Peter Bootsman, Henk Torpedo en Harry de Winter New Adventures op. Na drie dagen repeteren en 100 optredens in het live circuit gaan New Adventures als support act met Golden Earring op tournee. De tweede single ‘Come on’ wordt een hit, de eerste lp wordt uitgebracht, de band ontvangt in 1980 de Zilveren Harp en staat in 1981 op Pinkpop. Meerdere lp’s volgen en gaan wereldwijd 300.000 keer over de toonbank. De band speelt heel Europa plat.

Nu , 35 jaar later, in 2013, bestaan New Adventures nog steeds in de originele bezetting. Met een nieuwe cd in de maak staan New Adventures nog steeds garant voor een avond stevige bluesrock waar de vonken van af spatten!

New Adventures heeft in het verleden meerdere malen Andijk aangedaan, waaronder ze ook een spetterend optreden op Dijkpop verzorgden. Het toeval wil dat, toen de New Adventures in 1988 op het Dijkpoppodium stonden, het Dijkpopfestival nog plaats vond bij Sarto! Een goede reden dus om deze fantastische band na 25 jaar weer naar Sarto te halen.
Zaterdag 11 mei gaan we het beleven: een ouderwets avondje stevige bluesrock, waarvan menig West Fries hart sneller gaat kloppen. Kom herinneringen van toen ophalen of, als je het 25 jaar geleden gemist hebt, zet je hart open voor een nieuwe ervaring ouwe rock!

In het voorprogramma zal de band Liverpool uw verrassen met hun eigentijdse optreden van gouwe ouwe hits.
Zaal open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur.
See you in Sarto!

www.NewAdventures.nl

Via: De Binding

[youtube id=”ZpznlccZvCY” width=”100%” height=”480″]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.