KBO-nieuws Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk

Wervershoof – Nu de lente zich eindelijk van zijn goede kant laat zien hebben wij gelijk een uitstapje voor u in petto. Donderdag 6 juni gaat het gebeuren: het seniorenreisje.

2475292Omdat Noord-Holland vorig jaar goed in de smaak viel, gaan we ook dit jaar niet zo ver van huis. Vlak achter het duingebeid van Noord-Holland ligt, in Waarland, de tropische vlindertuin Vlindorado. Daar zal de koffie met gebak voor u klaar staan. Vlinderado, één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa, is gehuisvest in de bloemenkwekerij van Dekker Anthuriums. Het is de thuishaven van ± 1000 vlinders. Na deze tropische wereld vertrekken we naar Fluwel’s Tulpenland in Sint Maartenzee.

Hier worden we ontvangen met een heerlijke lunch en krijgt u uitleg over wat u kunt verwachten in het park. Tulpenland is een themapark waar u alles te weten komt over de tulp. Ook draait daar een informatiefilm over de bollenteelt, is er een wisselende kunstexpositie en in de tuinen kunt u veel inspiratie opdoen. Deze zijn aangelegd met voorjaarsbloeiende- en zomerbloeiende bollen. Bij beide bedrijven kunt u prima wandelen, eventueel met uw rollator. Nog een tip: het kan warm zijn in de kas.

We vertrekken om 9.00 uur vanaf Zwaagdijk richting Wervershoof en Onderdijk en verwachten om 17.00 uur weer thuis te zijn. De kostprijs van dit alles is € 40,00. Betaling graag op bankrekeningnr. 1624.55.038 t.n.v. KBO Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk.

Wacht niet te lang met de aanmelding want vol is vol. Er komt géén tweede bus. Aanmelding vóór 18 mei bij: Els Koomen, tel.: 0228 583149

Fietstocht

Als het kaartseizoen naar het einde loopt komt het fietsplan weer in werking. De plannen zijn om op vrijdag 17 mei om 13.30 uur te starten vanaf de Werenfridusschool. We zullen een mooie route uitzoeken met halfweg een opsteekplekje voor de koffie. Welkom allemaal.

Let op: Donderdag 9 mei vanwege Hemelvaartsdag geen soos in Sint Jozef!

Riet Kuin-Ooijevaar, secr. KBO

Bron: De Binding

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.