Babyvoeding beperkt verkrijgbaar!

Medemblik – Meer en meer signalen komen er binnen van zeer verontruste ouders.  In hun omgeving kunnen zij geen babyvoeding meer kopen. Het gaat om allerlei verschillende merken babyvoeding. De schappen zijn zo goed als leeg.

Babyvoedingchecker
melkpoederVia de website www.babyvoedingchecker.nl kun je informatie vinden over allerlei verschillende merken babyvoeding. Indien je eigen merk babyvoeding niet verkrijgbaar is, dan kun je op deze website kijken welk ander merk vergelijkbaar is met jouw eigen merk babyvoeding.

Babyvoeding bestellen via internet is mogelijk!
Wanneer je op internet zoekt op ‘babyvoeding’ vind je meerdere websites waarop je babyvoeding kunt bestellen. GGD Hollands Noorden heeft geïnformeerd bij deze leveranciers en zij hebben nog babyvoeding op voorrraad. Via de meeste websites kun je maximaal twee bussen babyvoeding per keer bestellen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.