17.3 C
Medemblik
3 augustus 2020 17:35
Medemblik Actueel.

Zonnebloem Medemblik – schuitentocht door Medemblik

Medemblik|Ingezonden bericht – De Zonnebloem Medemblik organiseert op dinsdag 11 juni een schuitentocht door de wateren van Medemblik. De tocht zelf duurt ongeveer anderhalf uur, waarna de dag eindigt met een gezellige picknick bestaande uit belegde broodjes en koffie/thee in de tuin bij de familie v/d Lee. 

De deelnemers vertrekken om 10.30 uur vanaf het Achterom (Westerhaven zijde) ter hoogte van het van Houweningepark. Deze plaats is te herkennen door een uitgehangen vlag. De kosten zijn € 7,50 p.p. dit is inclusief varen en de picknick.De rollator kan bij de familie v/d Lee in de schuur worden gezet.

Voor alle duidelijkheid deelnemers hoeven geen lid van de Zonnebloem te zijn om mee te mogen. Lijkt het leuk om mee te gaan? Zo spoedig mogelijk opgeven want vol is vol.
Opgave bij Verie Bonnema, tel. 542130 of Tineke Kappelhof, tel. 543015. Vervoer nodig, meld het bij opgave. Bij slecht weer gaat de tocht niet door en wordt een nieuwe datum gepland.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?