Scapino doneert mooi bedrag aan stichting Twinkle Stars!

Medemblik – Schoenenketen Scapino heeft met de actie “goed doen met je oude schoen” een record bedrag ingezameld. Vanaf 18 maart jl. werden klanten van Scapino twee weken lang opgeroepen om schoenen in te zamelen voor het goede doel. In totaal heeft Scapino ruim 32.000 euro aan oude schoenen verzameld. Dit bedrag wordt verdeeld over tien goede doelen in Nederland. Stichting Twinkle Stars is één van die doelen en werd verblijd met een cheque van maar liefst 2.955,80 euro.

Donatie bezorgt veel kinderen een leuke, onbezorgde middag

Uitreiking cheque aan stichting Twinkle Stars
Uitreiking cheque aan stichting Twinkle Stars

Op 24 april jl. werd de cheque van de actie “goed doen met je oude schoen” aan stichting Twinkle Stars uitgereikt. Stichting Twinkle Stars heeft als doel kinderen uit gezinnen met een lastige financiële situatie een leuke, onbezorgde middag bezorgen.

Samen met de klanten van Scapino werd er maar liefst een bedrag 2.955,80 euro voor stichting Twinkle Stars verzameld. Sabina Bot-Zondag  van Twinkle Stars reageert enthousiast: “Wij zijn erg blij met de donatie en kunnen veel kinderen een leuke dag bezorgen met dit bedrag”, aldus Sabina.

Goed doen met je oude schoen

Twee keer per jaar voeren de schoenenwinkels Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031, Scapino en de online schoenenwinkel Intreza de actie “goed doen met je oude schoen”. Samen roepen ze zoveel mogelijk klanten op om oude schoenen te verzamelen en op deze manier een mooi bedrag te verzamelen voor verschillende goede doelen!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.