Lentefair in Abbekerk

Abbekerk|Ingezonden bericht – 25 mei is het zover, dan is het dorpsplein gevuld met gezellige kramen, En hoe!! We zijn heel trots dat er een grote variatie is, in kunst, brocante, tuin en kuip planten, mode voor groot en klein, maar ook voor informatie over creatieve workshops, Zonnepanelen en lekker koken, zijn er verschillende aanwezig. Ruim 20 kramen staan mooi opgesteld, en er is uiteraard ook ruimte en gelegenheid om even gezellig een praatje te maken. Van 10 tot 16.00 uur zal de fair duren, en is gratis toegankelijk.

Komt u met de auto, parkeren kan achter het Café, of bij de tennisbanen. Mocht u interesse hebben in het huren van een kraam, dan kunt u contact opnemen met Bloembinderij Nellie 0229 581550.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.