14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:23
Medemblik Actueel.

Inloophuis Medemblik steunt run for KiKa

Medemblik – Run for KiKa is de wandel en hardloop community van KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Deze zomer worden er weer een reeks van sportieve en uitdagende sponsor-events georganiseerd om geld voor KiKa in te zamelen. Een mooie bewegingstip voor deze zomer!

Wandelen voor KiKa
In Ede wordt op 30 en 31 augustus de Run for KiKa 95 georganiseerd. Een uitdagende en bijzondere wandeltocht waarbij twee afstanden gewandeld kunnen worden: 47,5 km en 95 km. De start en finish van de wandeltocht vinden plaats in Ede centrum. Het is een sponsor wandeltocht: iedere deelnemer zamelt minimaal 500 euro in voor KiKa.  (De afstand van 95 km is niet voor niets gekozen: de doelstelling van KiKa is dat in het jaar 2025 maar liefst 95% van alle kinderen met kanker zal genezen.)

Stichting Diagnose kanker draagt ook een steentje bij!
Van elk nieuw SDK  lid geven wij 5,00 aan kika. (het lidmaatschap kost 26,00 per jaar)  U bent dan tevens lid/donateur van het Inloophuis in Medemblikwww.inloophuismedemblik.nl en SDK helpt met de promotie van de actie op haar websites. Deze actie loopt to 31 oktober 2013 Nu lid worden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?