Zin in theater! Wat gaat u doen in het nieuwe seizoen?

Hoorn – Schouwburg het Park organiseert op maandag 13 mei een exclusieve, gratis toegankelijke openingsavond van het nieuwe theaterseizoen: Zin in theater! Een avond vol primeurs, bijzondere gasten en voorproefjes van het nieuwe theateraanbod. Tijdens deze avond kunnen de bezoekers als eerste hun kaarten reserveren.

Programma

Wat gaat u doen
Wat gaat u doen

De zaal geniet deze avond van live optredens en boeiende sprekers. De presentatie is in handen van cabaretier Dolf Jansen, muziek is er van Tim Knol, Jeans en Speelman & Speelman. Directeur Roel Vente zal samen met programmeur Kim Muller vertellen over het nieuwe theaterprogramma en Peter Tuinman introduceert de nieuwe en interactieve voorstelling Baantjer. Ook ontvangt elke bezoeker een leuke goodiebag mét natuurlijk de nieuwe seizoensbrochure! Combineer dit alles met persoonlijk theateradvies, speciale acties en mooie previews en de avond is compleet.

Gratis entree en goodiebag

De open avond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetpark.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.