Hauwert in Concert – Ot Azoj

Hauwert – Ot Azoj Klezmer Band uit Amsterdam is een van de topformaties van Klezmermuziek. Met hun energieke en gevarieerde optreden wordt het publiek meegenomen naar een wereld vol melancholische Oriëntaals klanken en opzwepende Jiddische feestmuziek. 

In het concert MOLVANIA! laat Ot Azoj Klezmer Band zich inspireren door dit land van feest en modder dat ergens tussen Griekenland en Rusland moet liggen. Met eigen composities wordt de muziek uit Molvania tot leven geroepen: Klezmer tradities, Balkan klanken, Turkse invloeden en Zigeunerladders worden door elkaar gemixt met veel ruimte voor soleerwerk.

De zes muzikanten, afkomstig uit Nederland, Turkije en Polen, hebben verschillende muzikale achtergronden: van Klezmer tot Latin en van Turks tot Jazz. Resultaat is een unieke Klezmermix en heel veel speelplezier! Ot Azoj produceerde sinds de oprichting in 1994 acht cd’s, die over de hele wereld verkocht worden. De afgelopen 15 jaar maakte zij furore op festivals in binnen en buitenland en stond in theaters met Klezmer fon Kishinev, ZETS! en Express Oriënt.

Caspar Terra:
Karin Kranenborg:
Joris van Beek:
Nicolaas Duin:
Ulaş Aksunger:
Radek Fedyk:
klarinetten
saxofoon, duduk
viool, contrabas
accordeon, piano
percussie, zang
tuba, trompet, gitaar

Meer informatie kunt u vinden op de website:www.otazoj.nl

  • Waar: Kerk Hauwert
  • Toegangsprijs € 10,- 
  • inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst. 
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Aanvang 20.15 uur Zaal open 19.30 uur
  • Kaartverkoop aan de zaal
  • Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com
  • Wanneer: 10 mei 2013

[youtube id=”7RIH5tL16EA” width=”100%” height=”480″]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.