Informatieve bijeenkomst over resultaten kerntakendiscussie

Medemblik – Op maandag 6 mei is er een informatieve bijeenkomst van de gemeenteraad van Medemblik waarin de resultaten van de kerntakendiscussie worden gepresenteerd. De externe begeleiders laten de meest reële mogelijkheden zien om gemeentelijke taken af te stoten of op een lager niveau uit te voeren.

De raadsleden worden vervolgens gevraagd hun eerste voorkeuren uit de mogelijkheden kenbaar te maken. Het college ontwikkelt in de komende periode mede op basis daarvan een raadsvoorstel, parallel aan de kadernota, om te zorgen voor een sluitende meerjarenbegroting. De bijeenkomst is in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan in Wognum en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.