SEW – Supportersavond Westfriesland

Nibbixwoud|Ingezonden – De speelsters en begeleiding van dames 1 en 2 van Westfriesland SEW organiseren zaterdag 25 mei een supportersavond in de kantine van SEW. Vanaf 19.30 uur zijn familie, vrienden, supporters en andere betrokkenen van de selectie welkom. 

Tijdens de supportersavond worden spellen gespeeld en een paar mensen in het bijzonder bedankt. Daarnaast wordt afscheid genomen van een aantal speelsters en begeleid(st)ers. Zin om hierbij te zijn? Belangstellenden kunnen zich voor 20 mei opgeven bij Sylvia Zwarthoed, syl_zwarthoed@hotmail.com of Nicole Wenker, nicolewenker@hotmail.com. Of gooi een briefje in de brievenbus van Nicole, Wijzendhoek 20 in Nibbixwoud.

Voor € 10,- mag iedereen naar binnen, deelnemen aan het spel en genieten van hapjes en drankjes die verzorgd worden. De organisatie snapt dat zij door het organiseren van een supportersavond in plaats van een supportersdag de ‘kleine’ supporters voorbij gaan. Maar in de voorbereidingsperiode van volgend seizoen, naar verwachting ergens in augustus, organiseren zij voor hun een leuke middag.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.