Medemblik Actueel.

Open dag Stichting Vakantiespelen

West-Friesland – In 1964 startte het Streekcentrum Binnenwijzend in Westwoud de eerste Vakantiespelen. Al gauw verhuisden de activiteiten naar het Dijkgatbos. Komende zomer vindt de Vakantiespelen voor de vijftigste keer plaats en dat gaan we vieren!

Vakantiespelen
Vakantiespelen

Om iedereen te kunnen laten zien wat de Vakantiespelen nu precies is, wordt op zaterdagmiddag 18 mei een open dag in het bos georganiseerd vol typische vakantiespelenactiviteiten. Een mooie gelegenheid voor kinderen, ouders en belangstellenden om te ontdekken welke activiteiten al vijftig jaar de basis vormen van de Vakantiespelen. Ga met een katrol over de sloot, kom hutten bouwen, stokbrood bakken boven een vuurtje en beleef een spannend potje levend stratego. Ook ExpeR, de tieneractiviteit die onder de vlag van de Vakantiespelen georganiseerd wordt, zal een demonstratie geven van de avonturen die je daar kunt beleven.

Kom zaterdag 18 mei naar het Dijkgatbos te Wieringerwerf en beleef de Vakantiespelen zoals elke zomer 1200 kinderen dit beleven! Houd voor meer informatie onze website in de gaten: www.50jaarvakantiespelen.nl/open-dag.

  • Dag: zaterdag 18 mei
  • Tijd: 12:00 – 16:00 uur
  • Waar: Dijkgatbos te Wieringerwerf
  • Wat: zie hierboven
  • Voor wie: kinderen (alle leeftijden), tieners, ouders en andere belangstellenden
  • Voorzieningen: voldoende parkeergelegenheid,(evenementen)toiletten, koffie, thee, limonade
  • (geen eten verkrijgbaar)
  • Extra: trek kleding aan die vies mag worden met spelen in het bos

www.50jaarvakantiespelen.nl/open-dag

Reageren via facebook