Cursus Peuter in Zicht! start in Midwoud

Midwoud – Het Centrum voor Jeugd en Gezin Medemblik organiseert de gratis oudercursus ’Peuter in Zicht’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en start op 6 juni 2013. 

Cursus Peuter in Zicht!
Cursus Peuter in Zicht!

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Data, tijdstip, locatie en kosten

Data: donderdag 6, 13, 20 en 27 juni 2013
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Kindercentrum Berend Botje Midwoud, Tripkouw 32A, 1679 GJ Midwoud. Er zijn 2 panden van Berend Botje, het is het pand met de verdieping. Hier is ook de bibliotheek gevestigd.
Kosten: aan deze cursus zijn geen kosten verbonden

Aanmelden en meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier op www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen. Voor meer informatie en vragen kan men ook op deze website terecht of contact opnemen met het cursusbureau van GGD Hollands Noorden, telefoonnummer: 088-01 00 557.
Iedere ouder/opvoeder kan gebruik maken van het aanbod in de Centra voor Jeugd en Gezin, ook van het aanbod in de Centra voor Jeugd en Gezin in omliggende gemeenten. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé vraagbaak voor (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren. Verschillende instellingen en beroepskrachten in de gemeente doen mee aan Positief Opvoeden zoals bij de Opvoedspreekuren in het Centrum voor Jeugd en Gezin. Voor meer informatie kan men terecht op: www.ggdhollandsnoorden.nlen www.positiefopvoeden.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.