Medemblik Actueel.

Evenementen

Truckfestival-Westfriesland 2013

Medemblik – Na alweer 20 jaar is het truckfestival van de Stichting Evenementen Medemblik (STEM) een begrip in Medemblik en vele chauffeurs, inwoners en dagjesmensen kijken hier elk jaar weer reikhalzend naar uit!

Truckfreakz.nl

Truckfestival-Westfriesland 2013
Truckfestival-Westfriesland 2013

Vorig jaar is de organisatie het festival geregeld door de leden van de West-Friese trucksite Truckfreakz.nl. Een soort clubhuis voor de West-Friese chauffeur. Deze jongens hebben  veel nieuwe ideeën voor het festival die zij in de komende jaren tot uiting zullen brengen. Nadat vorig jaar een regelrecht succes was, kunnen zij zich nu dan ook gaan richten op dingen die het festival in de toekomst nog meer waarde kunnen gaan geven!

Stichting Hoogvliegers
Dit jaar is ervoor gekozen om ‘Stichting Hoogvliegers’ uit te nodigen om geld in te zamelen voor hun geweldig doel om ernstig zieke kinderen een dag ‘echt’ piloot te laten zijn. Zij zullen met hun opvallende showtruck met hoogvliegerstrailer centraal staan bij de podiumwagen om sleutelhangers, petten, T-shirts en knuffels van hun opvallende mascotte Ko Piloot te verkopen om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Ook Truckfestival-westfriesland doet daar aan mee en heeft de winkeliers van de Nieuwstraat benaderd om ,in overleg met de gemeente, een week van te voren te mogen collecteren bij de kassa’s. Vanaf 6 mei staan er in de meeste winkels een bus bij de kassa waar je je eigen bijdrage kunt leveren voor dit fantastische doel! Meer informatie op www.stichtinghoogvliegers.nl

Internationale deelname

Dit jaar is weer veel moois op de Nieuwstraat waaronder zelfs een Zweed, een Engelsman en zelfs vijf Belgische super trucks! Kortom, genoeg auto’s die nekklachten veroorzaken. U bent dus gewaarschuwd!

U bent welkom op Zondag 12 Mei vanaf 12:00. Toegang is gratis. De terrassen zijn open, want er is mooi weer beloofd door de organisatie. Hopen dat ze dit jaar gelijk krijgen!

Foto’s van het Truckersfestival 2012

[imagebrowser id=52]

Reageren via facebook