Nieuw! Online muziek luisteren in de Bibliotheek van Medemblik

Online muziek luisteren
Online muziek luisteren

Medemblik – Muziekwebluister is een streaming muziekdienst, speciaal voor alle bezoekers van de bibliotheek. Je kunt ermee luisteren naar de complete cd-collectie van Muziekweb. Je vindt er o.a. de nieuwste releases en je  ontdekt er nieuwe muziekstijlen.

  •  Luister naar meer dan 4,5 miljoen tracks
  • Heel veel muziek die je op andere sites niet kunt vinden
  • Lees over albums, artiesten en genres
  • Voor iedereen gratis in de bibliotheek.
Origineel werk
Meer dan de helft van de tracks op Muziekwebluister bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites niet zult vinden. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, Nederlandstalige muziek etc. Daarnaast biedt Muziekwebluister een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.
Luister in de bibliotheek
Muziekwebluister is exclusief beschikbaar in de bibliotheken Stede Broec, Medemblik en De Goorn. Op een aantal computers kan de complete muziekcollectie van Muziekweb worden beluisterd.
Ben je in het bezit van een bibliotheekpas, dan kun door in te loggen met je pasnummer en inlogcode je eigen afspeellijsten aanmaken. Hiermee kun je de nieuwste aanwinsten en ontdekkingen bij je volgende bezoek makkelijk terugvinden. Wil je als lid van de bibliotheek de gevonden muziek ook thuis beluisteren, reserveer dan de cd’s op Muziekweb via de service Leendirect.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.