8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:44
Medemblik Actueel.

1 mei: informatiebijeenkomst over 30km-zone Zwaagdijk-West

Zwaagdijk-West – De gemeente Medemblik start met het maken van een uitvoeringsplan van een 30 km-zone voor de Zwaagdijk in Zwaagdijk-West. Bewoners en ondernemers worden uitgenodigd om hierover mee te denken op woensdag 1 mei. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd tussen 18.30 en 20.00 uur; bewoners tussen 20.00 en 21.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Wildebras, Balkweiterhoek 56, Zwaagdijk-West.

30km-zone
30km-zone

De 30 km p/u zone komt voort uit het Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan (GVVP). Twee van de maatregelen betreffen het instellen van een 30 km-zone op de Zwaagdijk-West en het verbeteren van de inrichting van de openbare ruimte voor de basisschool aan de Zwaagdijk. Op woensdag 1 mei willen we de knelpunten en mogelijke oplossingen in beeld krijgen. Op basis van de informatie wordt een schetsontwerp gemaakt dat op een tweede avond (datum volgt) wordt gepresenteerd. Kunt u niet komen en wilt u wel ideeën meegeven, stuur een mail aan mw. Krista Boon via krista.boon@medemblik.nl of bel 0229-856025. Ook als u vragen heeft kunt u met haar contact opnemen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?