40 jaar sponsorwandeling , speciale 40MM viering samen met het Jabo Koor!

40MM speciale editie
40MM speciale editie

West-Friesland – De 40MM sponsorwandeltocht wordt dit jaar voor de 40e keer georganiseerd, het wordt een bijzondere dag! In het verleden werd er veel promotie gemaakt voor deze wandeltocht door middel van “Afrikaanse” vieringen. Om het jubileum van de 40MM niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is er een speciale viering op 5 mei in de Lukaskerk te Venhuizen, aanvang 10.00 uur.

De viering wordt opgeluisterd door het Jambokoor uit de Zuidermeer tezamen met oud leden van het ´Afrikaanse´ koor uit Venhuizen. Al met al een goede reden om deze bruisende viering bij te wonen! Wij hopen u in grote getallen te mogen verwelkomen op deze speciale gebeurtenis.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.