17.7 C
Medemblik
14 juli 2020 15:20
Medemblik Actueel.

Regionale Alpe d’HuZes teams werven sponsors in Westfriesgasthuis

West-Friesland – Van 22 – 26 april staan in de centrale hal van het Westfriesgasthuis verschillende Alpe d’Huzes teams uit de regio. Ze houden acties om sponsors te werven voor hun Alpe d’Huzesrit. 

Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes

Maandag 22 april is het team ‘Gewoon omdat het kan’ in de centrale hal actief. Het team bestaat uit zeven mannen en één vrouw. Ze komen uit Enkhuizen, Grootebroek, Venhuizen en Hoogkarspel. Hun initiatief komt voort uit het verlies van familieleden. Dit team laat met gebruik van een fietscomputer virtueel de beklimming zien. Ook verkopen ze kleine artikelen en lekkernijen en laten ze mensen hun geluk beproeven via het rad van fortuin. Wilt u meer weten over dit team of een donatie doen? Het kan via hun site gewoon-omdat-het-kan.nl.

Op 23 april is een jong team van RSG Wiringherlant uit Wieringerwerf aan de beurt. Dit team wordt op gevolgd door een team uit Wognum op 24 april, een team uit Hoorn op 25 april en een ander team uit Hoorn op 26 april.

Opgeven is geen optie
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?