Nederlands Kampioenschap Jiu Jitsu 6te Almere – Daverend succes voor Shi-Sen-Do

Beaudine Meendering & Annabel Wink, NEDERLANDS KAMPIOENEN Jiu Jitsu.

Daverend succes
Daverend succes

Medemblik – Zelfverdedigingsschool Shi-Sen-Do uit Opperdoes is het opnieuw gelukt Nederlands Jiu Jitsu Kampioenen af te leveren. Het Nederlands Kampioenschap werd georganiseerd in de Topsport Hal in Almere en stond onder auspiciën van de Judo Bond Nederland. Via de kwalificatietoernooien waren er 5 duo’s die deel mochten nemen aan de Duo Games op dit NK. In het fighting system had Marilyn Vlaar zich weten te plaatsen.

Het werd een onvergetelijk dag voor de school. In de juniorenklasse werden Beaudine Meendering & Annabel Wink Nederlands Kampioen en dit gaf de nodige ontroerende momenten. Beaudine, de dochter van Miranda Meendering die 5 jaar geleden zelf Nederlands Kampioen werd maar in 2009 kwam te overlijden aan kanker, deed mee in het wedstrijdpak van haar moeder met een bijna identieke wedstrijduitvoering. Met een op zeer hoog niveau presterende Annabel Wink werd de finale gedraaid tegen de clubgenoten Romée Paardekooper & Nienke Pronk. Het goud ging naar Beaudine en Annabel,
Beaudine trad hiermee in de voetsporen van haar moeder. Haar tweet “deze is voor jou mama” zorgde voor de nodige ontroering in het Shi-Sen-Do kamp maar ook voor de nodige inspiratie gezien de onderstaande erelijst;

GOUD: NEDERLANDS KAPIOEN DUO-GAMES
ANNABEL WINK & BEAUDINE MEENDERING

DUO GAMES ZILVER VOOR:
ROMÉE PAARDEKOOPER & NIENKE PRONK
EADY ROELANDSCHAP & MAUD GOMES
JOB WEEL & BART KLAVER

DUO GAMES BRONS VOOR:
RANDY KLOCKENBRINK & JESSE VROON

FIGHTING BRONS VOOR:
MARILYN VLAAR

Hoofdcoach Robert Takken sprak zijn grote tevredenheid uit. “Binnen de school hebben wij een langer termijn plan van 5 jaar om onze jiu jitsuka’s op het allerhoogste niveau te brengen (deelname aan internationale toernooien) en wij zijn nog lang niet zo ver. Deze prachtige resultaten geven echter wel een enorme boost aan onze doelstellingen”

succes

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.