14.7 C
Medemblik
9 juli 2020 06:54
Medemblik Actueel.

Doe mee met de grote Kroningsdagloterij op dinsdag 30 April

Medemblik – Dinsdag 30 april is een speciale dag. Die dag vieren wij de kroning van Willem-Alexander. Dit feest wordt natuurlijk ook groots gevierd in Medemblik op de Nieuwstraat. Er zijn diverse activiteiten te doen en er vind ook een grote loterij plaats. Op de Nieuwstraat is er een marktkraam te vinden met alle prijzen die er die dag te winnen zijn, waaronder een 3D filmcamera en een Ipad!!

Kroningsdagloterij
Kroningsdagloterij

De loten kosten € 1 per stuk en zijn op 30 April te koop op diverse plaatsen rondom de Nieuwstraat. De prijswinnaars worden om 15:00 uur s ’middags bekend gemaakt bij DJ Buck op de wagen. Kan jij hier niet bij zijn? De prijswinnaars worden ook gepubliceerd op www.stichtingtwinklestars.nl De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan Stichting Twinkle Stars. Wij bedanken hiervoor dan ook graag de volgende sponsoren:

Eetcafe ’t Hofje, Café de Klucht, Cafe het Zeepaardje, Bakkerij Raat, Tabakshop Dekker, Lotus Bloembinderij, Novitaz, Da Drogist de Jong, Stumpel, Bos Groente en Fruit, RM Sport en Casual, Het Wapen van Medemblik, Ken-net Venhuizen, Bot Wonen en Slapen, Radio Bood Euronics, Pardillo, Faunaland Enthius, Muller Schoenen, Gregory Mode, Crossanterie De Vliegende Kraai, Marskramer, Wereld Winkel, Kaas & Zo, ’t Singeltje Bloemen en Planten, Knipsalon Houtenbos, Van Onzenoort Schoenen, Kees Haakman Schoenreparaties en Lederwaren, Dudink Dameskleding, Juwelier Bethlehem, Bike Totaal Smit, M3 ICT, EP:Beerepoot, Body & Beauty Rosa Bian, Schoonheidssalon en Pedicure Diana, K.Bot & Zn en Kapsalon Funky Hair.

Ook aan de kinderen is er gedacht, voor hun staat er een leuke grabbelton klaar bij Tabakshop Dekker. Hier zijn ook de loten voor de loterij verkrijgbaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?