Golfbaan De Vlietlanden nu ook geschikt voor familiegolf

Wervershoof|Ingezonden – Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof stond donderdagavond 11 april in het teken van jeugd- en familiegolf. Vanaf 2011 heeft de commissie Jeugd en Familiegolf (CJ & F), onder voorzitterschap van de heer Rob de Waart, hard gewerkt het familiegolf op De Vlietlanden een gezicht te geven.

Golfbaan De Vlietlanden
Golfbaan De Vlietlanden

Speciaal voor dit doel is een werkgroep opgericht die nauw samenwerkt met de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Doel was om door de NGF officieel gecertificeerd te worden als ‘Committed to Familie’-golfbaan. Onder grote belangstelling van directie, bestuurs- en commissieleden moest een ‘audit’ gegeven worden aan twee afgevaardigden van de NGF over de totstandkoming en het resultaat van familiegolf op De Vlietlanden.

Na een vlammende presentatie door Rob van Vliet (directie), Jan Boukens (voorzitter vereniging), Rob de Waart (voorzitter CJ & F) en Andy Evens (Pro) trokken de afgevaardigden van de NGF zich terug voor beraad. Na een spannend kwartier kwamen zij terug met een positief resultaat en veel lovende woorden aan het adres van Golfbaan De Vlietlanden.

Golfbaan De Vlietlanden bruist en staat dit jaar met name in het teken van familiegolf. De start hiervoor wordt zondag 21 april gegeven met de Open Familiedag. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur welkom, ook mensen die nog nooit gegolfd hebben.Er zijn deze dag onder meer gratis lessen en een loterij met clinicprijzen. Voor kinderen is er een springkussen. De golfbaan is gelegen aan de Grutteweide 31.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.