Stichting Leergeld West-Friesland

West-Friesland – De Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten.

Stichting Leergeld
Stichting Leergeld

Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op financiële hulp bij Leergeld West-Friesland, als zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten, zoals schoolreisje, excursies, kampen of lidmaatschap van bijvoorbeeld een (muziek/ballet) vereniging, voor hun kinderen niet kunnen betalen.

Leergeld West-Friesland is op maandag, dinsdag en woensdag van 13.00-16.00 uur te bereiken op 06 38 92 08 86 of via e-mail: leergeldwestfriesland@gmail.com. Ook kunt schriftelijk een aanvraag indienen: Stichting Leergeld Hoorn e.o. Postbus 2067, 1620 EB Hoorn.

Meer informatie leest u op de website van Leergeld West-Friesland.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.