Update – Fietser overlijdt na éénzijdig ongeval Wervershoof

Wervershoof – De politie heeft zondagochtend het levenloze lichaam van een fietser uit een sloot langs de Liederik in Wervershoof gehaald. Naast de sloot werd een fiets gevonden. Het gaat om een 25-jarige man uit Wervershoof die zaterdagavond van huis vertrok voor een fietstochtje en daarna niet meer gezien is.

Zijn ongeruste familie ging zoeken en waarschuwde de politie. ’s Avonds is nog gezocht met honden en een warmtebeeldcamera maar dat leverde niets op. Vanmorgen vroeg is de man aangetroffen in de sloot, hij was overleden. De politie heeft de zaak in onderzoek maar gaat er vanuit dat er geen sprake is van een misdrijf.

 


Grotere kaart weergeven

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.