Open Dag van Muziekschool Gerard Boedijn

Open Dag
Open Dag

West-Friesland – Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen of te zingen? Grijp je kans en kom naar de Open Dag van Muziekschool Gerard Boedijn op zaterdag 13 april tussen 11.00 en 15.00 uur. Tot 14.00 uur kun je alle instrumenten uitproberen onder begeleiding van een docent. De dag staat bol van activiteiten, nieuw aanbod en vanaf 13.00 uur zijn er live bandoptredens in onze achtertuin!

Geïnteresseerden in muziektechnologie kunnen terecht bij Boedijn’s mobiele studio Muzieklab. Voor volwassenen van 50+ bieden we verdiepende muzikale cursussen zoals “Muziek onder de Loep”, “Instrument van zolder” of een “Grand Muziekcafe”. En met trots presenteren wij onze nieuwe cursus ‘Sing Your Heart Out’, een mix van e-learning en groepslessen zang, voor 10 t/m 14-jarigen die graag meezingen met youtube filmpjes. Deze cursus is inclusief een opnamesessie in een studio en een videoclip!

Voor basisschoolleerlingen hebben we een speciaal programma. Zo is er om 12.30 uur een open les Muziekoriëntatie en een uur daarvoor een instrumentenparade. Onze muzikale speurtocht leidt de kinderen door onze school met als beloning een leuk presentje.

Daarnaast is er weer volop gelegenheid voor iedereen om in te schrijven voor drie oriëntatielessen (proeflessen) op een instrument naar keuze. Dit is een goede manier om een instrument uit te proberen en een indruk te krijgen van de muziekles. De oriëntatielessen worden gegeven vanaf half mei.

Wil je eens kijken in een les? In de week van 8 tot en met 12 april houdt Muziekschool Gerard Boedijn een OPEN LESWEEK. Dit betekent dat de muzieklessen toegankelijk zijn voor publiek. Je kunt telefonisch of via mail informeren naar de lestijden en dagen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.