Informatieavond nieuw welzijnsbeleid Medemblik

Medemblik – Op maandagavond 15 april 2013 geven portefeuillehouders en beleidsmedewerkers van de gemeente Medemblik informatie over het nieuwe welzijnsbeleid. Alle maatschappelijke partners zijn uitgenodigd en kunnen in vijf speciaal ingerichte themahoeken toelichting vragen op de plannen.

Door nieuwe taken die op de gemeenten afkomen en de veranderende rollen staat Medemblik nu voor de uitdaging welke bijdrage en inzet zij verwacht van organisaties op het gebied van welzijn en zorg. De kaders die de gemeenteraad in oktober 2012 heeft geformuleerd zijn in samenspraak met het maatschappelijke veld vertaald naar een uitvoeringsplan. Hierin staat hoe het nieuwe beleid eruit komt te zien. Door bezuinigingen zijn er kortingen op budgetten. Keuzes zijn derhalve onvermijdelijk en in de nota opgenomen.
Programma inloopavond herijking welzijnsbeleid
Start 19.30 uur

* Opening portefeuillehouder Dirk Kuipers:

* Korte inleiding over het wat en waarom van het nieuwe welzijnsbeleid

* Uitleg over de opzet van de avond en de verdere procedure

* Voorstellen van de beleidsmedewerkers
* Informatieverstrekking door de beleidsmedewerkers in 5 ‘hoeken’

Vanaf 28 maart 2012 ligt de conceptnota ‘Herijking Welzijnsbeleid’ van de gemeente Medemblik
voor een periode van zes weken ter inzage. Meer informatie vindt u op de website www.medemblik.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.