Medemblik Actueel.

Bedrijven Rechtbank

Hubo Nibbixwoud failliet

hubo nibbixwoud
failliet

Nibbixwoud|Alkmaar – De inwoners van Nibbixwoud zullen voortaan voor hun spijkers en schroeven naar elders moeten.  De rechtbank heeft bouwmarkt Hubo failliet verklaard. Eigenaar Willem Kool heeft zelf besloten tot deze stap doordat de overkoepelende organisatie de touwtjes op het laatst zo strak aantrok dat het onmogelijk werd om nog op een gezonde basis verder te kunnen gaan.

De acht personeelsleden hebben allemaal ontslag gekregen. Martijn Bonefaas van Van Diepen & Van der Kroef Advocaten is aangesteld als curator en meld dat hij de indruk krijgt dat de winkel al een tijdje niet goed draaide. De laatste jaren waren de resultaten ronduit matig te noemen en dus is een faillisement de enige oplossing.

Willem Kool is in 1975 begonnen met een winkel in klusmaterialen en sloot zich later aan bij de grote ketens als Doeland en later Hubo.

Reageer op dit onderwerp

X