16.6 C
Medemblik
21 september 2020 13:00
Medemblik Actueel.

Twinkle Stars is op zoek naar collectanten..

collectanten gezocht
collectanten gezocht

Medemblik – De landelijke collecte van het Nationaal Fonds Kinderhulp wordt in 2013 gehouden in de week van 21 tot en met 27 april. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra vrijwilligers voor deze collecte. Daarom doet Kinderhulp een oproep aan iedereen die een paar uurtjes vrij kan maken voor kinderen met minder kansen, om zich aan te melden als collectant.

Stichting Twinkle Stars is uitgenodigd om mee te collecteren. Een deel van de opbrengst zal dan ook ten goede komen van onze stichting.

Kinderhulp zet zich al meer dan 50 jaar in voor kinderen in Nederland die te maken krijgen met jeugdzorg. Maar liefst 1 op de 20 kinderen zit zodanig in de problemen dat professionele hulp noodzakelijk is. In (pleeg)gezinnen met financiële beperkingen of jeugdzorginstellingen is vaak geen geld voor extraatjes.

Een dagje uit, Sinterklaas, lid zijn van een sportclub, een computer of zelfs zwemles is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Kinderhulp maakt dit mogelijk door een financiële bijdrage te leveren.

Loopt u ook mee?

Vindt u ook dat alle kinderen in Nederland recht hebben op een beetje gewoon geluk? Heeft u een paar uurtjes tijd? Word dan collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijke coördinator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen. Aanmelden kan door te mailen naar:

monique_bas@hotmail.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?